Perform On Stage

Waarin plezier en kwaliteit centraal staan!

— Perform On Stage

Back to the 70's 80's 90's

In verband met de Coronacrisis is de theatershow van 5 juli 2020 verplaatst naar 31 januari 2021. De datum is onder voorbehoud met betrekking tot de dan geldende maatregelen vanuit het RIVM.

De volgende theatershow staat in het teken van the 70's 80's 90's. Volop genieten dus van jong tot ouder.

Tijdens deze show ziet u zowel dansers, zangers en acteurs voorbij komen. Van jonger tot ouder, van beginnend niveau tot professionals.


— Theater in Het Klavier
De theatershow wordt door Dance Sing & Perform georganiseerd in theater, "Het Klavier". Waar de dansers van Dance & Perform en zangers van Sing & Perform aan deelnemen. Een moderne accommodatie en een perfecte balletvloer maakt deze unieke locatie in Kaatsheuvel compleet! Waar door al onze leerlingen een fantastische show wordt neergezet, waarin plezier en kwaliteit centraal staan.


— Maximaal aantal zitplaatsen
Er is een maximaal aantal zitplaatsen! Wanneer het theater vol zit, worden er op last van de brandweer géén extra toeschouwers toegelaten. Wanneer wij binnen 3 weken zien dat de kaartverkoop hoog is, is er voor ons nog genoeg gelegenheid om hiervoor een eventuele extra voorstelling in te voeren. En zoals je begrijpt, niet enkele dagen van te voren...

Deur Theaterzaal open: 14.30 uur
Start Travel Around The World: 15.00 uur

"Bij Anton" kunt u voor de show, tijdens de pauze of na de show op uw eigen kosten terecht voor een goede kop koffie met een lekker stuk taart of een smakelijk diner, bijzondere wijnen of een gezellige borrel met een hapje van het huis.


— Entreekaarten
De tickets zijn onder voorbehoud te bestellen vanaf 1 november 2020.


— Informatie zangers

Meer informatie over de generale repetities en alles rondom het theatershow voor de dansers volgt binnenkort en kun je ook op de Website terug vinden op de pagina "Informatie zangers".


— Extra informatie

Dance Sing & Perform organiseert twee maal per jaar een theatershow met als doel om met al onze leerlingen een gezellige dag te beleven. Plezier en kwaliteit staan bij Sing centraal en dit is wat wij elke show weer met alle deelnemers willen uitstralen op het grote podium. Daarnaast vinden wij het belangrijk om het dans en zang te bevorderen. Door de theatershows twee keer per jaar te verzorgen hopen we dans en zang te kunnen promoten.

Dit is de reden, dat wij niets willen verdienen op de theatershows en u als bezoeker de Entreeticket aanbieden voor een schappelijke prijs. De theatershows kosten daardoor Dance Sing & Perform altijd geld door de huur van het theater, vernieuwde kledingstukken en het transport van de techniek. Met de entreetickets hopen we altijd een gedeelte uit de kosten te kunnen komen.

Draagt u ook de zangwereld een warm hart toe en wilt u onze zangers sponsoren? Dan kunt u altijd vrijblijvend een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Entreekaarten

De tickets zijn online nog niet te bestellen. Hierna zijn de kaarten enkel nog
te verkrijgen aan deur en dient u deze gepast te betalen.