0800 - 532 39 00
info@singandperform.nl

Musical

Zingen en dansen! Het komt hier allemaal samen. De les is verdeeld in verschillende blokken.Je leert een musical hit zingen en je
leert een choreografie. Daarna leer je de combinatie van zang en dans.

De ontwikkeling van jouw eigen talent staat in de curus voorop. We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten op het gebied van zingen en dansen.
Ervaring is niet nodig, enthousiasme en veel plezier wel!

7 t/m 12 jaar

Speciaal voor de kids een gezellige zang en dansles. Op bekende musical hits leer je in de lessen een repertoire zingen en ook nog eens dansen! In de lessen staat plezier voorop en gaan we oefeningen met de stem doen.  

Lesrooster

Zondag:
15.30 uur tot 16.30 uur

13 t/m 17 jaar

Leer in deze les op verschillende musical repertoires ook samen met de groep meer-stemmig te zingen. 2, 3 of soms zelfs 4 stemmig. In deze les wordt er meer aandacht besteed aan de techniek in zang en dans.

Lesrooster

Zondag:
16.30 uur tot 17.30 uur

18+

In deze danscursus komen verschillende dansstijlen voorbij. Tijdens deze cursus wordt er samen met de groep veelal meerstemmig gezongen. Je krijgt extra aandacht in de techniek van zang en dans op een nog hoger niveau.

Lesrooster

Zondag:
20.00 uur tot 21.00 uur

Lesprijzen

Bij Sing & Perform krijg je waarvoor je betaald en kun je kiezen uit een lespakket. Je kunt kiezen uit 10 lessen, 20 lessen of 40 lessen. Je kunt altijd per maand opzeggen en het lespakket verlagen of verhogen. Let wel op basis van het aantal deelgenomen lessen wordt de prijs verrekend.

LESPAKKET 1

Aantal lessen:
10

Betalingstermijnen:
3 maanden


€ 27,50

LESPAKKET 2

Aantal lessen:
20

Betalingstermijnen:
6 maanden


€ 26,00

LESPAKKET 3

Aantal lessen:
40

Betalingstermijnen:
12 maanden


€ 24,50

Schrijf je nu in bij Sing & Perform!

Bij Sing & Perform sta jij als leerling centraal, iedere stem is uniek en door professionele begeleiding in de lessen krijg je de aandacht die je
nodig hebt. Daarnaast hebben we aanbod zoals groepslessen, privélessen en wanneer je graag zang met dans wilt combineren kun
je kiezen voor Musical. Voor zingen met plezier en kwaliteit ben je bij Sing & Perform op het juiste adres.

Ben je er zeker van welke cursus jij wilt gaan volgen, meld je dan nu aan via het inschrijfformulier of schrijf je in voor 3 gratis proeflessen. Bij Sing & Perform heb je altijd de mogelijkheid om je overeenkomst te verlagen of te verhogen, hierdoor loop je niet het risico dat je voor een langere periode gebonden bent.


Inschrijven Musical

Volg 3 gratis proeflessen!

Schrijf je nu in voor 3 gratis proeflessen en ervaar zelf de sfeer en kwaliteit binnen Sing & Perform.

GROEPSLES ZANG

Voor verschillende leeftijden zijn er groepslessen binnen Sing & Perform. We werken aan diverse thema's voor een repertoire. Per jaar treden we twee keer op in het theater. Voor meer informatie lees verder op onze website.

PRIvéles zang

Wil je alléén of met zijn tweeën een eigen lesprogramma dat voldoet aan jouw wensen? Kies dan voor privéles. Tijdens privélessen kunnen we je nog meer persoonlijke aandacht bieden voor een gezonde ontwikkeling van jouw zangstem.

Musical

Zingen en dansen! Het komt hier allemaal samen. De les is verdeeld in verschillende blokken. Je leert een musical hit zingen en je leert een choreografie. Daarna leer je de combinatie van zang en dans. Een cursus met veel zang en dansplezier.