0800 - 532 39 00
info@singandperform.nl

Groepsles Zang

Voor verschillende leeftijden zijn er groepslessen binnen Sing & Perform. We werken aan een diverse thema's voor een repertoire.
Jaarlijk kun je twee keer per jaar het geleerde laten horen op het grote podium in de Theatershow.

7 t/m 12 jaar

Tijdens deze les komen verschillende repertoires voorbij van Kinderen voor Kinderen, bekende Musicals, Disney en Top 40 nummers. Tijdens de lessen staat plezier voorop en gaan we oefeningen met de stem doen om deze beter te leren kennen.

Lesrooster

Zondag:
10.00 uur tot 11.00 uur
Woensdag:
15.00 uur tot 16.00 uur

13 t/m 17 jaar

Tijdens deze les leer je op verschillende repertoires ook samen met de groep meer- stemmig zingen. 2, 3 of soms zelfs 4 stemmig. In deze les wordt er nog meer aandacht gegeven aan het juist gebruiken van je stem.

Lesrooster

Zondag:
11.00 uur tot 12.00 uur
Woensdag:
16.00 uur tot 17.00 uur

18+

Techniek is zeker belangrijk in deze groep, maar uiteraard staat plezier op nummer 1! Om samen met de groep verder te komen is thuis je stem trainen wel zo handig.  Hier wordt er veelal meerstemmige repertoires gezongen.

Lesrooster

Zondag:
13.00 uur tot 14.00 uur
Maandag:
21.00 uur tot 22.00 uur

Lesprijzen

Bij Sing & Perform krijg je waarvoor je betaald en kun je kiezen uit een lespakket. Je kunt kiezen uit 10 lessen, 20 lessen of 40 lessen. Je kunt altijd per maand opzeggen en het lespakket verlagen of verhogen. Let wel op basis van het aantal deelgenomen lessen wordt de prijs verrekend.

LESPAKKET 1

Aantal lessen:
10

Betalingstermijnen:
3 maanden


€ 42,50

LESPAKKET 2

Aantal lessen:
20

Betalingstermijnen:
6 maanden


€ 37,50

LESPAKKET 3

Aantal lessen:
40

Betalingstermijnen:
12 maanden


€ 32,50

Schrijf je nu in bij Sing & Perform!

Bij Sing & Perform sta jij als leerling centraal, iedere stem is uniek en door professionele begeleiding in de lessen krijg je de aandacht die je
nodig hebt. Daarnaast hebben we aanbod zoals groepslessen, privélessen en wanneer je graag zang met dans wilt combineren kun
je kiezen voor Musical. Voor zingen met plezier en kwaliteit ben je bij Sing & Perform op het juiste adres.

Ben je er zeker van welke cursus jij wilt gaan volgen, meld je dan nu aan via het inschrijfformulier of schrijf je in voor 3 gratis proeflessen. Bij Sing & Perform heb je altijd de mogelijkheid om je overeenkomst te verlagen of te verhogen, hierdoor loop je niet het risico dat je voor een langere periode gebonden bent.


Inschrijven Groepsles Zang

Volg 3 gratis proeflessen!

Schrijf je nu in voor 3 gratis proeflessen en ervaar zelf de sfeer en kwaliteit binnen Sing & Perform.

GROEPSLES ZANG

Voor verschillende leeftijden zijn er groepslessen binnen Sing & Perform. We werken aan diverse thema's voor een repertoire. Per jaar treden we twee keer op in het theater. Voor meer informatie lees verder op onze website.

PRIvéles zang

Wil je alléén of met zijn tweeën een eigen lesprogramma dat voldoet aan jouw wensen? Kies dan voor privéles. Tijdens privélessen kunnen we je nog meer persoonlijke aandacht bieden voor een gezonde ontwikkeling van jouw zangstem.

Musical

Zingen en dansen! Het komt hier allemaal samen. De les is verdeeld in verschillende blokken. Je leert een musical hit zingen en je leert een choreografie. Daarna leer je de combinatie van zang en dans. Een cursus met veel zang en dansplezier.