Cursussen

Een ruim aanbod van jong tot ouder

— Cursussen

Leuk dat je onze website bezoekt! Sing & Perform is dé zangschool in de regio om je uit te leven in Zang, doordat wij voor jong tot ouder een breed aanbod hebben. Wij staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Ben je beginner of gevorderde: er is voor iedereen een geschikte cursus.

Ervaar zelf de kwaliteit en sfeer in onze lessen en schrijf je vrijblijvend in voor 3 gratis proeflessen! Heb je de cursus gevonden die bij jou past? Dan kun je altijd besluiten om er een hele cursus van te maken.

Als nieuwe zanger krijg je bij directe inschrijving 50% korting op jouw eerste lespakket.

— Lesaanbod

Wij hebben een ruim aanbod van cursussen voor jong tot ouder: Groepsles Zang, Privéles Zang en Musical.

Wil je meer informatie over een cursus, klik dan op de desbetreffende foto. Hier kun je ook het lesrooster en de lesprijzen vinden.


Groepsles Zang

Voor verschillende leeftijden zijn er groepslessen binnen Sing & Perform. We werken aan diverse thema's voor een repertoire. Per jaar treden we twee keer op in het theater. Voor meer informatie lees verder op onze website.


Privéles Zang

Wil je alléén of met zijn tweeën een eigen lesprogramma dat voldoet aan jouw wensen? Kies dan voor privéles. Tijdens privélessen kunnen we je nog meer persoonlijke aandacht bieden voor een gezonde ontwikkeling van jouw zangstem.


Musical

Hou je van zingen, dansen en acteren of wil je liever zingen en dansen of enkel acteren? Bij Sing & Perform heb je verschillende cursussen om je eigen uit te leven wat bij jou past! Of ontdek je kanten die je van jezelf nog nooit had gezien!

Waarom inschrijven bij Sing & Perform?

Bij Sing & Perform sta jij als leerling centraal, iedere stem is uniek en door professionele begeleiding in de lessen krijg je de aandacht die je
nodig hebt. Daarnaast hebben we aanbod zoals groepslessen, privélessen en wanneer je graag zang met dans of acteren wilt combineren kun
je kiezen voor Musical. Voor zingen met plezier en kwaliteit ben je bij Sing & Perform op het juiste adres.


Dance Sing & Perform

Dance & Perform en Sing & Perform maken sinds 1 december 2018 deel uit van Dance Sing & Perform. Hierme hopen we op het gebied van dans, zang en acteren nog betere prestaties te verrichten. Volg 3 gratis proeflessen en ervaar de goede sfeer!


Dance & Perform

Wil je meer dan alléén zang of musical? Dan kun je bij Dance & Perform terecht voor dansen. Dance & Perform heeft een breed aanbod van dansstijlen voor jong tot ouder. Beginner of gevorderde? Er is voor iedereen een geschikte cursus.


Privacyverklaring

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De nieuwe wet geeft bedrijven een grotere verantwoordelijkheid om de privacy van personen te beschermen. Lees hier onze voorwaarden en privacyverklaring.